Cercar

Categories

Páginas

Nous temes

Nuvol de tags

Cançond de Nadal Carnaval Dites dites de l'abril dites de l'hivern dites de la primavera Dites de la primavers dites de la tardor dites de les estacions dites del Juny dites del Maig dites del març dites de Setmana Santa dites sobre el temps Festivals frases fetes Nadal Poema poemes de la primavers poemes de Nadal primavera

Nadal, poemes i cançons.

Crido, de Mariano Ribalta (20/10/2007)

Crido!
Però no tinc veu…
Trist ressò de la meva ànima
en aquells grans canons,
els meus ulls sense reflex
ja no vessen,
el que havien arriba a vessar.
Crido!
I no tinc veu…
El fang de la gola m’ennuega,
i m’embruta l’ànima,
em sento brut i alhora perdut.
Guardo les poques paraules d’amor
que tinc en una capsa,
i la deso dins el cor,
per parlar,
només amb mi mateix…
I torno a cridar!
Que no tornaré a cridar mai més.